Vet’s Plus Çiğnenebilir Tabletler ile Tanışmaya Hazır mısınız?

Vet’s Plus Çiğnenebilir Tabletler ile Tanışmaya Hazır mısınız?

27.05.2024 Aysegül Tunçay


Yepyeni Vet's Plus çiğnenebilir tabletler, şimdi Petlebi.com'da. Kedilerin ve köpeklerin genel refahlarına katkı sunarken spesifik gereksinimlerine de yanıt veren çiğnenebilir tabletler, temiz içerikleri ile dostlarımızın sağlığını çok yönlü destekliyor. Faydalı ve doğru miktarda içerdikleri mineraller, vitaminler, amino asitler ve doğal bileşenler sayesinde güvenle tercih edilebilen çiğnenebilir tabletler, lezzet beklentisine de yanıt veriyor.

vet's plus chewy tabletler

GMP, HACCP, ISO ve FDA sertifikalı tesislerde üretilen Vet's Plus çiğnenebilir tabletler, birbirinden farklı dokuz formülle sunulmaktadır. Kedilerin özel gereksinimlerinin yanı sıra kedi ve köpeklerin ortak gereksinimleri için geliştirilen Vet's Plus imzalı çiğnenebilir tabletler şu çeşitlere sahip:

  • Vet's Plus Hairball Kediler İçin Malt ve Kinoalı Tüy Yumağı Önleyici Çiğnenebilir Tablet (60'lı)
  • Vet's Plus Immune Kedi ve Köpekler İçin Bağışıklık Sistemi Destekleyici Çiğnenebilir Tablet (60'lı)
  • Vet's Plus Hip & Joint Kedi ve Köpekler İçin Eklem Destekleyici Çiğnenebilir Tablet (60'lı)
  • Vet's Plus Sterilised Kısırlaştırılmış Kediler İçin Yaban Mersinli Çiğnenebilir Tablet (60'lı)
  • Vet's Plus Calming Kedi ve Köpekler İçin Sakinleştirici Çiğnenebilir Tablet (60'lı)
  • Vet's Plus Derma Care Kedi ve Köpekler İçin Deri ve Tüy Yapısı Desteği Çiğnenebilir Tablet (60'lı)
  • Vet's Plus Senior Yaşlı Kedi ve Köpekler İçin İnülin ve Glukozamin Çiğnenebilir Tablet (60'lı)
  • Vet's Plus Multi-Vitamin Kedi ve Köpekler İçin Spirulinalı Vitamin Çiğnenebilir Tablet (60'lı)
  • Vet's Plus Dental Kedi ve Köpekler İçin Diş Bakımı Çiğnenebilir Tablet (60'lı)

Çeşitler son derece fazla. Gelin birlikte her bir takviyeyi, en genel hatları ile yakından tanıyalım.

tüylerini yalayan kedi

Tüy Topakları Engellensin: Vet's Plus Hairball Kediler İçin Malt ve Kinoalı Tüy Yumağı Önleyici Çiğnenebilir Tablet

Kediler uyumadıkları zaman dilimlerinde büyük çoğunlukla kendilerini temizliyor. Tüylerini yalamaları normal bir davranış olsa da kendilerini temizlerken dökülmek üzere olan veya ölü tüyleri yutmaları gündeme geliyor. Kedilerin yuttukları tüyler sindirim yolunda biriktiğinde tüy yumağı oluşabiliyor. Kedilerde sindirim sistemi tıkanmasına yol açabilen tüy yumaklarının oluşumunu önlemek için özel olarak formüle edilen Vet's Plus Hairball Kediler İçin Malt ve Kinoalı Tüy Yumağı Önleyici Çiğnenebilir Tablet (60'lı); ilave şeker, glüten ve GDO içermiyor.

Formülündeki bal kabağı çekirdeği sayesinde sindirim sistemini destekleyen yumuşak kıvamlı çiğnenebilir tabletin içeriğinde, kedilerin kan şekerini düzenleyen aspir yağı ve kaliteli bir enerji kaynağı olan kinoa tohumu da bulunuyor. Tüy yumaklarının oluşumunu önlemeye yardımcı olan besin takviyesi, bağışıklığın kuvvetlenmesine de katkı sunuyor.

Bağışıklık Güçlensin: Vet's Plus Immune Kedi ve Köpekler İçin Bağışıklık Sistemi Destekleyici Çiğnenebilir Tablet

Daha güçlü bir bağışıklık sistemi mümkün! Karaciğer fonksiyonlarına destek olan Reishi mantarı, kan şekerini düzenleyebilen aspir yağı, oksidatif stresi azaltan C vitamini bakımından zengin nar, bağışıklık sistemini uyararak güçlendiren beta glukan ve zengin bir tahıl olan sorgum unu içeren Vet's Plus Immune Kedi ve Köpekler İçin Bağışıklık Sistemi Destekleyici Çiğnenebilir Tablet (60'lı) hem kediler hem de köpekler için formüle edilmiştir.

Ödül mamalarını aratmayan lezzeti ile dikkat çeken çiğnenebilir tabletin formülünde ilave şeker, GDO ve glüten bulunmaz. 3 aydan büyük kedi ve köpeklere güvenle verilebilir. Kedi ve köpekler için özel olarak geliştirilen bağışıklık sistemi destekleyici çiğnenebilir tableti buradan inceleyebilirsiniz.

çimlerde koşan kedi ve köpek

Eklem Ağrıları Azalsın: Vet's Plus Hip & Joint Kedi ve Köpekler İçin Eklem Destekleyici Çiğnenebilir Tablet

Kedilerin ve köpeklerin eklem sağlığı birçok farklı nedenle bozulabiliyor. Eklem ağrılarına yol açabilen sorunlar, dostlarımızın yaşam kalitelerini de belirgin ölçüde azaltabiliyor. Vet's Plus Hip & Joint Kedi ve Köpekler İçin Eklem Destekleyici Çiğnenebilir Tablet'in glukozamin, kondroitin, MSM ve Omega-3 yağ asitleri içeren zengin formülünde kolajen tip 10 bileşenleri de bulunuyor.

Eklem kıkırdaklarının ve eklem zarının korunmasına katkıda bulunan, aynı zamanda eklem ağrılarını azaltmaya yardımcı olan çiğnenebilir tablet, 4 aydan büyük tüm kedi ve köpeklere güvenle verilebilir. Glüten, GDO ve ilave şeker içermeyen Vet's Plus Hip & Joint Kedi ve Köpekler İçin Eklem Destekleyici Çiğnenebilir Tablet (60'lı) hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kısırlaştırılmış Kedilere Özel: Vet's Plus Sterilised Kısırlaştırılmış Kediler İçin Yaban Mersinli Çiğnenebilir Tablet

Kısırlaştırılan kedilerin metabolizmaları yavaşlıyor ve üriner sistem sağlığının desteklenmesi gerekebiliyor. Kısırlaştırma sonrası süreçte dostlarımızın sağlığına çok yönlü fayda sağlamak üzere özel olarak geliştirilen Vet's Plus Sterilised Kısırlaştırılmış Kediler İçin Yaban Mersinli Çiğnenebilir Tablet (60'lı), içeriğindeki chia tohumu, yaban mersini, aspir yağı ve sorgum unu ile dikkat çekiyor.

Chia tohumu, kısırlaştırılan kediler için etkili bir Omega-3 kaynağı olarak cildi korumamaya ve tüylerin daha parlak ve canlı olmasına yardımcı oluyor. Aspir yağı kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olurken iltihaplanmayı azaltıyor. Yaban mersini antosiyaninler ve N-asetil Glukozamin ile idrar yolları sağlığının korunmasına ve idrar yolunda kristal oluşumunun önlenmesine yardımcı oluyor.

yaramazlık yapıp, saksı kıran kedi ve köpek

Artık Daha Sakinler: Vet's Plus Calming Kedi ve Köpekler İçin Sakinleştirici Çiğnenebilir Tablet

Taşınma, veteriner hekim ziyaretleri, aileye yeni bireylerin katılması veya ayrılık kaygısı... Tüm bu durumlar kedilerin ve köpeklerin aşırı strese girmesine neden olabiliyor. Aşırı stres ise onlar için oldukça zararlı, en basitinden bağışıklık sistemini zayıflatabiliyor.

Kedilerin ve köpeklerin stresinin azaltılmasına yardımcı olmak üzere özel olarak geliştirilen Vet's Plus Calming Kedi ve Köpekler İçin Sakinleştirici Çiğnenebilir Tablet'in formülünde papatya, pasiflora ve valeryan bulunuyor. 6 aydan büyük dostlarımıza güvenle verilebilen sakinleştirici çiğnenebilir tablet, lezzet beklentilerini de karşılıyor.

Konforlu Bir Yaşlılık İçin: Vet's Plus Senior Yaşlı Kedi ve Köpekler İçin İnülin ve Glukozamin Çiğnenebilir Tablet

7 yaşını geçen kediler ve köpekler, yaşlılık evresine giriş yapıyor. Döneme özgü gereksinimleri de hâliyle değişiyor. Genel kondisyonlarının korunması, varsa hastalıklarının erken dönemde teşhis edilmesi, eklemlerin desteklenmesi, kilo kontrollerinin sağlanması, sindirim sistemi fonksiyonlarının iyileştirilmesi gibi önemli gereksinimlerin karşılanması yaşlılık döneminde önem kazanıyor.

Glukozamin ve Omega-3 içeriği ile yaşlılıkla birlikte görülebilen eklem ağrılarının azalmasına yardımcı olan, kıkırdak yapısını destekleyerek hareketliliğin devamlılığına katkı sunan Vet's Plus Senior Yaşlı Kedi ve Köpekler İçin İnülin ve Glukozamin Çiğnenebilir Tablet (60'lı) değerli içeriklerle geliştirilmiştir. Kalın bağırsağın daha iyi çalışmasını sağlayan bir prebiyotik olan inülin, cilt sağlığını destekleyen chia tohumu ve kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olan aspir yağı gibi faydalı bileşenlere sahip çiğnenebilir tablet; GDO, ilave şeker ve glüten içermiyor.

Parlak Tüyler, Dayanıklı Cilt: Vet's Plus Derma Care Kedi ve Köpekler İçin Deri ve Tüy Yapısı Desteği Çiğnenebilir Tablet

Kedilerin ve köpeklerin cilt sağlığının korunması, ciltteki elastinin yapısının desteklenmesi ve tüylerinin güçlenmesi için özel olarak geliştirilen Vet's Plus Derma Care Kedi ve Köpekler İçin Deri ve Tüy Yapısı Desteği Çiğnenebilir Tablet (60'lı); içerdiği hidrolize kolajen, biyotin, C vitamini, chia tohumu ve Omega-3 yağ asidi ile dikkat çekiyor.

Diğer tüm Vet's Plus Chewy Çiğnenebilir Tabletler gibi GMP, HACCP, ISO ve FDA sertifikalı tesislerde üretilen Vet's Plus Derma Care Kedi ve Köpekler İçin Deri ve Tüy Yapısı Desteği Çiğnenebilir Tablet, 6 aydan büyük tüm kedi ve köpeklere güvenle verilebiliyor.

oyun oynamaya hazır kedi

Zindelik İçin Çoklu Fayda: Vet's Plus Multi-Vitamin Kedi ve Köpekler İçin Spirulinalı Vitamin Çiğnenebilir Tablet

Multi-vitamin çiğnenebilir tabletin içeriğinde spirulina var! Dünyadaki en eski yaşam formlarından biri olduğu düşünülen spirulina son derece besleyici bir alg türü. Kedilerin bağışıklık sistemlerinin güçlenmesine, sindirim sisteminin desteklenmesine ve kronik hastalıklara yakalanma risklerinin düşmesine katkı sağlıyor.

Vet's Plus Multi-Vitamin Kedi ve Köpekler İçin Spirulinalı Vitamin Çiğnenebilir Tablet (60'lı) formülünde spirulinaya ek olarak chia tohumu, aspir yağı, kinoa, sorgum unu, A vitamini, biyotin ve çinko gibi önemli bileşenler bulunuyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan bu leziz çiğnenebilir tablet ile ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Diş Bakımı Artık Çok Kolay: Vet's Plus Dental Kedi ve Köpekler İçin Diş Bakımı Çiğnenebilir Tablet

Sindirim sistemi sağlığı, ağız ve diş sağlığı ile yakından ilişkili. Mamaların çiğnenmeden yutulması kusma başta olmak üzere çeşitli sindirim sistemi sorunlarına neden olabilir. Kedi ve köpeklerin diş bakımı sürecini kolaylaştıran, lezzetiyle dostlarımızın kalbini çalan Vet's Plus Dental Kedi ve Köpekler İçin Diş Bakımı Çiğnenebilir Tablet (60'lı); tartar ve plak oluşumunun engellenmesine destek olur, ağız kokusunu minimize eder.

Formülünde yeşil çay, zerdeçal gibi doğal bileşenler bulunan çiğnenebilir tablet ağızda zararlı bakterilerin oluşmasını engelleyerek diş çürümesi ve ağız kokusu riskini azaltabilir. Kinoa, aspir yağı ve sorgum unu gibi değerli bileşenlerle zenginleştirilen formül, 8 aydan büyük tüm kedi ve köpekler için güvenlidir.


Aysegül Tunçay fotoğrafı
Aysegül Tunçay

Uzun yıllardır sağlık, teknoloji, tekstil, kozmetik, evcil hayvan sağlığı ve ürünleri ile ilgili içerik üreten Ayşegül Tunçay Bilcen, sosyal medya yönetimi ve dijital pazarlama alanında da uzmanlaşmıştır. İçerik üretimi ve evcil hayvan bakımı ile ilgili deneyimleriyle Petlebi.com blog sayfasında 2020 yılından beri blog içeriği yazmaktadır.